Det här fanns i paketet:

 
Nu har de kommit, mina produkter för löshåret. Köpte två flaskor från schwarzkopf, både shampoo och balsam i XXL-storlekar. Men om jag ska ärlig så trodde jag att de skulle vara större.. Så jag lär nog få beställa hem ett par till om de ska räcka ordentligt. Inte för att jag tvättar håret så speciellt ofta nu när jag har hårförlängningen, men jag tänker framåt i tiden... 
 
 
Passade på att beställa en Tangle Teezer också. Efter vad jag hört om detta mirakel så kunde jag inte motstå. Måste säga att jag förstår vad hypen handlar om, vilken fantastisk borste! Tusen gånger bättre än min svinborste (som dessutom också är för hårförlängningar), till och med min katt som hatar att bli kammad accepterade Tangle Teezern. Stooor tumme upp för denna borste, himla bra investering!
 
 
Inpackningen från samma märke, BC Schwarzkopf, har jag sen innan men behövde påfyllning :) Jag  har inte testat alla produkterna ännu men återkommer vad jag tyckte om dom efter nästa hårtvätt.
 
Så här glad och nöjd var jag efter att jag använt borsten för första gången:
 
Emme

Så härligt hår, älskar det!

Svar: Tack så mycket! :D Det känns helt fantastiskt
Elaine

Jackeline - Skönhetsblogg

Tangle Teezer är så bra! :)

Svar: Helt amazed hur bra den är! :D Looove it!
Elaine

Johanna

Är de löshår? :o Ser så himla äkta ut! :)

Svar: Tack! Ja det är löshår :) De kommer från Great Lengths, de specialiserar sig på att det ska se just naturligt ut :)
Elaine

MATILDA

så fint hår!! :)

Svar: Taaaack! :D
Elaine