Det bästa från Lana Del Rey. 
 


 
 
Första gången jag hörde Lana Del Rey ville jag nästan inte lyssna på henne därför att jag tyckte hon var över-hypad så att säga. Jag hade inte träffat på någon som INTE tyckte om Lana. Av någon anledning valde jag till slut efter mycktet tid att ge henne en chans. Ja, i alla fall hennes musik. Tyckte allt lät helt okej, speciell röst, kunde förstå varför alla tyckte om henne så mycket. Men det var inte förrän jag såg hennes galet snygga producerade musik-videos som jag föll pladask. Jag som gick media på gymnasiet överanalyser alltid allt jag ser och fattar inte hur fasen de fått till alla videos så jäkla bra?! Allt sitter som en smäck.
 
Över lag måste jag erkänna att jag diggar hennes image hårt, Lana ser snygg ut utan ansträngning. Hon får mig att bli grön av avund på hennes tunga lösögonfransar och smått tillgjorda blick. 

Halloween.


Harley Quinn

Min absoluta favorithelg på hela året är snart här och jag är inte i lika extas som jag brukar vara. Men, jag har som vanligt planerat ut vad/vem jag ska klä ut mig till och beställt kläder. Kommer förmodligen inte riktigt se ut som Harley Quinns snygga outfit för jag gör min egna lilla touch. Hur som! Här ser ni en del av vad jag kommer ha på mig under skräckens afton:Jag älskar Steampunk korsetter, de är otroligt klassiska vackra med underbara detaljer!

Nytt projekt.Jag har fastnat så totalt för den här hårfärgen: Lavendel. Vissa går i lite mer blått än lila, alla är precis lika snygga. Men mitt mål är att få den där riktigt iskalla lavendel-färgen, som Conny Veronique har (tjejen i mitten, längst ner). Det här är ett projekt som inte kommer ta fart nu på en gång, jag måste ge det lite tid och mer research om hur man får till den här färgen :) Men soon to be i alla fall!