Min dag.

Okej, min dag:


Bjuder på en bild från måndags-kvällen.

Vaknade upp bredvid Johanna imorse, kunde inte bli bättre. Morgonpigga tjejer steg upp och gjorde oss klara för dagen. Johanna hade utlovat en lunch med sina farföräldrar så hon stack vid tolv-tiden. Möttes senare upp på gallerian i Varberg tillsammans med Johan. Vi shoppade lite oskyldigt (en klänning, ett linne och ett par nya solglasögon rikare) tills vi senare slank in på Hemmakväll och hyrde 6 st filmer. Hanni stack hem till sina farföräldrar igen för att käka lunch och jag cyklade hem till mig.

Vid 20-tiden öppnades min dörr, Hanni och Johan gjorde mig sällskap och vi mös till 2 st filmer. Blev tyvärr inget kvällsdopp för vår del, får se vad det är för väder imörra. Imorgon innebär det annars ännu fler filmer. På torsdag sticker jag hem till Norrtälje igen och stannar där ca 1 ½ vecka. Skönt!

Sitter för övrigt och snörvlar o hostar konstant. Har jag gått och blivit sjukling? Note to self: KÖP NÄSSPRAY!

Peace
//Elaine

På Varbergs gator.

Hej på er!
Jag kom nyss hem från en mysig shoppingrunda på stan tillsammans med Johanna. Hon har dragit hem till sig och ska käka lite middag med sina farföräldrar. Själv sitter jag och äter en ihopknopad sallad från ICA. Om ca 2 h kommer Johanna tillbaka till mig, planerad filmmaraton väntar härnäst! Kommer bli mys. Får se om det blir något kvällsdopp senare också.. riktigt najs mhm!Fika på Espresso House

Peace
//Elaine