Lek med dina bilder.
En kul grej jag fick tips om i nya FotoGuiden: Gå in på poladroid.net och ladda hem programmet, drag and dropa en bild på ikonen när programmet är installerat och du får bilden precis som om den vore tagen med en polaroid-kamera. Till och med framkallningen syns i processen, så det tar en liten stund. Det bästa är att man kan stoppa framkallningen när man vill genom att höger-klicka på bilden och sedan klicka "I want a sample now!" och en fil skapas på ditt skrivbord/bildmapp. Om du väljer att framkalla tills programmet säger att den är färdig kommer en röd bock synas på bilden och också här kommer en fil skapas på ditt skrivbord/bildmapp.

Man kan bara framkalla 10 st bilder, sen måste man starta om programmet. Detta därför att med en riktig polaroidkamera kan du bara fota 10 st foton innan man måste byta film. Så mjukvaran imiterar hur du hade använt en riktigt polaroid. Riktigt skoj!

Kisses
//Elaine

Happening.

Well people, it's going swell!

Jäklar vad glad jag blev över att jag började sent idag. Sjuuukt fint ljus ute, jag var nog snabbare än Speedy Gonzales him self att hämta kameran och gå ut o fotografera. Fick till ett par riktigt coola macro-bilder jag tänkte publicera senare. Förhoppningsvis på min nya blogg också! Den måste börja röra lite på sig tycker jag, right?

Åkte in till Rimbo lite tidigare idag för o hänga med Angie innan jobbet. Jag drog med kameran för att fota lite tillsammans, men i brist på motiv att fota vandrade vi mest runt. Jag lämnade kvar min kamera för tanken var att jag skulle komma tillbaka efter mitt pass, men så blev det icke och nu ligger min kamera kvar hemma hos Angie o degar :D Men det är lugnt, imorrn kommer jag tillbaka till Angie. Hon kommer att möta upp mig när jag slutat jobbet och så drar vi vidare för o köpa biljetter till Taste Of Chaos!! Kan inte bli annat än grymt!

Nu måste jag dock lägga mina upprymda känslor på hyllan och falla i sömn. Mitt pass börjar 6.45 imorrn och slutar inte förrän 15.45. Kommer ju bli toppenkul - not! Det värsta arbetspasset evarr! :(

Puss o kram, skumbanan!

New ones.

Hej hopp. Hur är det i höstrusket?

Oj, vad jag har haft fullt upp denna vecka! Jobb, jobb och åter jobb. Och jobbar jag inte så sitter jag med bloggdesign. Denna gång för egen del. Det är nämligen så att jag skapat en ny blogg: elainelilje.blogg.se. Där kommer jag publicera de allra bästa bilderna framöver. En mer proffesionell blogg, med andra ord.

capricore.blogg.se kommer alltså bli den mer personliga bloggen, endast. Jag kommer fortfarande publicera bilder här, men jag kommer påminna er ständigt om den nya bloggen. Där kommer trots allt the best ones att finnas o kika på! 

Checka gärna in den nya bloggen HÄR.Just nu sitter jag tryggt i min säng tillsammans med skön musik a la VersaEmerge och ska strax hoppa i säng. Imorgon får vi gäster hem och då blir det storstädning!

Kisses
//Elaine