Design Design

Hej alla trogna läsare!

Min blogg är helt fucked up! Som rubriken säger: Design. Jag kom på en bra idé (tyckte jag då) att kopiera en kod och klistra in i kodmallen så var en snygg och härlig design klar. Men jag tror inte jag hade tänkt igenom det där så mycket för allt blev helt fel. Och jag var tvungen att återställa bloggen igen.. Så som sagt, bloggen ser för jävlig ut för tillfället men det får ni dras med helt enkelt. I'm working on it!


För övrigt vet jag att jag vissa tycker att jag borde skriva här lite oftare, men jag har helt enkelt inte tid och ett inlägg får komma när jag känner för att skriva och vill vara lite "kreativ".

Något som kanske inte alla läsare vet om är att jag har ett skaffat mig ett jobb, äntligen! Min morsa ska starta en hårsalong (från scratch) och detta hakar jag på. Förhoppningsvis är allt igång redan nästa vecka :-) Det ser jag fram emot!


Så ja, jag känner mig ganska upptagen just nu. Och som jag skrivit i ett tidigare inlägg så har jag massa bollar i luften och bloggen är inte nått jag prioriterar just nu. En kul grej jag dock kan tala om är, om någon minns att jag talade om att skapa en proffesionell hemsida med alla mina fotografier och där folk kan beställa dom, är på G! Hemsidan blir i flash så det är lite jobb att göra. Just nu håller jag på med innehållet i sidan, alla länkar och sidor är klara. Nu är det bara text, bild och priser på olika storlekar som skall sättas in. Nästa steg är att hitta ett webbhotell där jag kan lägga ut min sida :-D Jag är eld och lågor på det här och sprid ordet att en hemsida är på G där man kan beställa. Jag hoppas att det går bra, om jag inte får några kunder så är ju det fine det med för det är bara kul att ha en sida där man kan presentera sina bilder.. Vill jag sattsa på fotografyrket så är väl en hemsida ett ganska bra steg i god riktning huh ^^

För att helt plötsligt bara byta samtalsämne måste jag ju nämna att första snön föll igår! Och vinterkylan tycker jag börjar bita en riktigt i kinderna när man går ut. Brr, snart är det vinter fokes...! Men Hold on.

Pussen på er
// Snöstormen


Kanske ett aningen onödigt inlägg?Hej där. Jag fick en sån plötslig lust att skriva, det dumma är att jag vet inte om vad.. Hmm.. Ja, kanske blir det här inlägget en aning onödigt, men det är shit the same för jag vill skriva av mig och du läser det på egen risk haha!


Klockan är 23.40 och jag har tillbringat kvällen att se på MTV Music Awards. Och jag måste säga att jag är lite besviken. Jag ville har mer musik och mer uppträdanden och fler glada kickar. Det känns som om det vore något jag behöver just nu. Men man ska inte klaga på det man får :-) Själva innehållet i Awards var ju riktigt bra och jag njöt ganska ordentligt av alla scenframträdanden. Att Neverstore helt plötsligt dyker upp på scen med Count Me Out, det var helt oslagbart! Och det slog mig att jag nog saknar dom mer än jag trodde. Jag började också tänka på alla de gånger vi sett dom på scen. Fått stå där alldeles framför dom och skrikit halsen av sig och sjungit med i varenda vers och refräng, ord och mening. Helt otroligt!

Hm, kom på att jag måste lämna en present till Linus också...! Som jag berättade tidigare fyllde han ju år den 4 November. På tal om musik och Linus så måste jag säga att jag nästan blir irriterad på att han inte tar kontakt med ett skivbolag. Han är så grymt talented, jag tror inte han ser det själv. Eller så är det kanske så att han inte vill gå in i den branchen. Och så kan det ju faktiskt vara ibland, att man föredrar att sjunga eller spela sitt instrument "för sig själv". Ja, ni förstår nog vad jag menar.

Och hur går det för mig och min musikkarrlär då? hahaha! Det går sakta men säkert framåt. Tyvärr har gitarren kommit lite i skymundan just nu. Det är så mycket annat som händer runt omkring mig just nu att jag inte riktigt får tid att koncentrera mig på det jag egentligen vill koncentrera mig på..

Men, något som jag borde koncentrera mig på just nu (klockan 23.55) är att lägga huvudet på kudden. Kanske drömmer jag om att skriva ett inlägg i bloggen som faktiskt är värt att läsa. Eller kanske drömmer jag om Neverstore.. Kanske att Linus står på scen och rockar sönder varenda människa i publiken. Eller så drömmer jag om mig själv, när jag sitter i mitt rum och spelar på gitarren UTAN att titta på strängarna!

Good Night fokes.
Be good! Kisses
//The Music Druger

En Fallen Ängel

Jag känner mig alldeles tom innuti. Som om det enda som finns kvar är damm.. Ända sedan jag kom hem från Fårö har allt bara gått nerför. Fråga mig inte varför eller vad som har hänt för det är alldeles för mycket. Jag orkar inte ens tänka på det själv. Jag känner mig så jävla förvirrad att jag inte ens kan skriva ner det för det finns inga ord för allt. Tomt.

Men för att inte göra det här inlägget allt för deppigt säger jag Grattis till Linus som fyllde 20 igår! CONGRATS <3

Också grattis till mig själv som lyckades få en sista vacker dag på Fårö att fota på. Fick till riktigt läckra bilder och jag funtar på att börja göra förstoringar. Önskar jag kunde bli mer seriös med mitt fotande. Skapa en riktig hemsida där folk kan beställa bilder i olika format. Men det känns som ett alldeles för stort projekt för mig just nu, jag har redan så många bollar i luften.

Jag lär mig spela gitarr, pluggar upp matten, starta upp en hårsalong, säljer produkter från Artistry osv.. 

Jag tror jag befinner mig i en slags uppbrytningsfas. Vill klara allt själv och skapa ett eget självständigt liv. Börja jobba, få in pengar och köpa en egen lägenhet med egna möbler. Ett hem och ett liv. Kanske därför jag känner mig förvirrad. Fan, det här är ju jobbigare än puberteten!


C yah!
//Flickan Som Lekte Med Elden