Bio: Warm Bodies.

 
 
Jag och Bennie var på bio igår, efter en god salladsmiddag som vi knåpat ihop själva. Vi var och såg Warm Bodies, en mycket underhållande film och till min förvåning så älskade jag den! Den handlar om en värld där zombies är avskärmade från människorna med hjälp av en hög mur. Dottern till mannen som reste muren träffar en Zombie på andra sidan muren och för att inte avslöja för mycket kan jag bara rekomendera er som gillar zombie-filmer att se den här filmen. Den är ungefär som Zombieland, men med lite mer romantik. 

Pannkaksfrukost.

 
 
 
 
Jag bredde ut en filt på vår nya altan i morse och la en massa kuddar runt omkring, cyklade till affären och handlade diverse frukt. Vi lagade bananpannkakor och avnjöt vår frukost i vårsolen under en picknick. Efter maten låg vi utslagna på stolsdynor och bredde filtarna över oss. Vi låg där en stund och sussade i värmen (:

Sushi Nami.

 
 
För ca en månad sedan öppnade en ny japansk restaurang här i Varberg: Nami. Det var ett uppslag i tidningen om restaurangen och jag blev positivt överaskad av det jag läste. Restaurangen har fått besök av våra vänner som bara pratat gott om maten. När Bennie och jag firade 1.5 år tog vi tillfället i akt och besökte restaurangen igår. 
 
 
 
 
 
Efter middagen var det tänkt att vi skulle åka till Bruket och bowla. Precis som vi gjorde när vi firade 6 månader och Bennie sa att han älskade mig för första gången. Men klockan hann bli mycket och vi hade det så mysigt så vi struntade i det. En minut innan Kvantum stängde, sprang vi in och ropade till Securitas att vi skulle vara snabba. I förbifarten mot kassorna snappade vi åt oss en påse chips och lite groggvirke, betalade och gick sedan lugnt den korta biten till platsen där våra cyklar stod parkerade.
 
På vägen dit gick vi på en av Varbergs förmodligen äldsta gator, en gata där det finns lagda kullersten på riktigt. Jag säger "på riktigt" därför att alla Varbergs centrala gator är fyllda av kullersten, men de är platta ser inte alls ut att komma från förr. Den här gatan som vi gick på, just igår kväll var sjukt magisk. Stämningen med de gamla gatlyktorna, de sneda husen och den stora eken som stod i början av gatan, den vackra parken intill.. Allt kändes så historiskt på något vis och jag älskade allt med den korta stunden av iakttagelse.