Valborg - Norge.

Hej Sverige!

Klockan 18.00 passerade jag gränsen mellan Norge och Sverige till tonerna av "Hey Soul Sister". Nu sitter jag i en söt liten stuga och firar Valborg med färdiglagad mat som värms i ugn. Sedan ska jag ta en dusch! Ska självklart sortera bilderna jag tog på resan i bussen och visa för er här i bloggen senare ikväll.. Naturen här i Norge är underbar! Mina bilder gör inte Norge rättvisa bör jag förvarna.

I morgon blir det att gå upp tidigt, klockan 07.45 går bussen till utställningen.

Trevlig Valborg!

Kisses
//Elaine
 

Off to Norway.

Ja, imorgon är det alltså dags för en liten tripp till Norge. Kommer att befinna mig i Uppsala klockan 12.00 och det är också då bussen avgår. Jag vet som sagt inte om jag kommer ha tillgång till internet, men datorn åker med i alla fall. Jag kommer förståss ha kameran med mig (nej tyvärr inte systemen, den är fortfarande i Frankrike på service), och då behöver jag en dator att lagra bilderna i.

Har jag inte tillgång till internet ses vi inte förrän på måndag morgon. Så tills dess; Ha en trevlig Valborg!!!
Bjuder på en bild innan jag åker:Kisses
//Elaine

Caffé Latte Vanilla.

Solen skiner!

Kom nyss hem från en underbar dag jag tillbringat tillsammans med min söta vän Hannah. Hon följde med mig till jobbet, sen tog vi roslagsbanan till tekniska och vidare till Universitetet där hon skulle lämna in en uppgift. Vi tog en fika när vi var där, supergott kaffe! Jag tog en vanilla latte och Hannah tog en smaksatt med choklad - mums!

Underbara solen värmde gott hela dagen. Kände mig rätt dum som hade plockat med mig ett paraply.. Men det är inte så lätt att veta att det ska bli fint väder när molnen ligger mörka och tunga över himlen när man åker hemifrån.

På tal om att åka hemifrån; imorgon åker jag till Norge över helgen. Ska bli galet skoj! Jag tror att jag kommer ha tillgång till internet så jag kan uppdatera för er om min långa resa dit.

Hur har er dag varit?

Kisses
//Elaine