Bloggdesign

Hej folket!

Idag har jag suttit med min väns bloggdesign och grejat header, färger och fonts. Jag är fortfarande mitt i arbetet, så det ser lite.. Blakt ut. Men vi ska ses ikväll och gå över designen lite mer så ska vi se vad jag kan göra.

Så med detta vill jag i alla fall nämna att jag gör bloggdesigns om ni vill ha hjälp med det. Dock är min specialité headers. Och jag gör det alldeles gratis :) Ni är välkomna att höra av er om ni är intresserade.

Här är en del av de headers jag gjort..Kisses
//Elaine

Looking back.

Paramore.
I miss it so darn much!


Detta är en bild från hultsfredfestivalen -08, då jag såg Paramore för första gången. Då Hayley kommenterade min tröja som jag skrivit "Riot!" på med sista stumpen av min kajal. Jag var så sjukt glad av att äntligen få se bandet live efter att ha glott på youtube i månader.

Kisses
//Elaine

Pier PressureSommaren 2007 uppstod Pier Pressure i Frihamnen i Göteborg. En helt ny festival inriktad på emo, pop och rock som blev en omedelbar succé. Med artister som My Chemical Romance, Billy Talent, Avril Lavigne och Mando Diao samlades hela 12 000 musikälskande besökare från hela Sverige.

Nu har festivalen fått vila i några år, men tack vara en entusiastisk och pådrivande publik återuppstår i sommar Pier Pressure. Den 20 juni är det dags för andra upplagan och idag presenteras de första av totalt cirka 15 band.

Klara artister:
HIM
TAKIDA
THE SOUNDS

DEAD BY APRIL
NEVERSTORE

HER BRIGHT SKIES

Kisses
//Elaine