Idag fick jag fotografera Ellens fina mage

 
Det här är helt fantastiskt.
För första gången har jag fått fotografera en gravid mage, och inte vilken som helst, utan min fina vän Ellens. Hon är beräknad om 3 veckor redan. Jag förstår inte var tiden har tagit vägen. Vi har planerat att fotografera hennes mage länge nu, säkert i flera veckor, men annat har kommit emellan och så har vi skjutit upp det för att Ellen ville att magen skulle hinna bli lite större.

När jag insåg att det bara var 3 veckor kvar fick jag minst sagt eld i baken. Jag ville ju så gärna hinna med en fotografering,  utifall ungen skulle få för sig att ploppa ut i förtid!  Ellen skulle hit på en fika ändå, så jag bönade och bad om att få fotografera magen lite snabbt, och det fick jag! :D Det här är resultatet och jag kan verkligen inte vara nöjdare. Under tiden pep jag till för att ljuset var perfekt och allt såg bara så sjukt magiskt ut. Underbart!

Tack underbara Ellen för att jag fick fotografera din fina mage!
 
 

En blöt katt

 
Hälsningar från en nybadad katt!
Efter att vi kom hem ifrån London upptäckte jag en mängd tovor på Gaston och efter evighetens kammande tyckte jag det var dags för honom att hoppa in i duschen. Eftersom Gaston är rätt glad i vatten är han alltid så himla duktig och skötte sig felfritt. Lite märkligt är det allt, eftersom katter överlag hatar vatten. Men Gaston är av rasen Maine Coon, vilket ligger lite i deras natur att tycka om vatten. Nu ligger han bredvid mig på en handduk och under en filt för att torka till i pälsen. Han blir alltid så mysig efter en dusch, kryper ihop tätt intill mig för att sno till sig lite värme, spinner och kelar med mig. Det beteendet fortsätter sedan hela natten. SÅ mysigt!
 
Annars då?
Det var ju ett tag sedan jag skrev, som ni säkert märkt blev det ganska tyst här efter London resan. Men det har sina förklaringar. Jag har nämligen hamnat på praktik, och kommer stanna där i 4 veckor. Tja, nu är jag redan inne på andra veckan så jag har väl ungefär hälften kvar. Men min poäng är att när jag kommer hem finns det inte så mycket tid till att skriva ett inlägg. Därför kommer det vara lite torrt här med innehåll en stund tills jag kommer tillbaka från praktiken. Idag är jag ledig och har ett par idéer i huvudet jag velat genomföra men aldrig haft tid till innan. Så idag tänkte jag ta tillfället i akt och genomföra några av dem. 
 
Vi syns och hörs!