Tower Bridge, London Eye & London Dungeon Del 1

 
Den här dagen var helt magisk, solen sken och det var riktigt varmt. Vi vandrade runt inne i stan, mest på Oxford Street och tog en take-away kaffe på Starbucks innan vi drog vidare till Primark där jag hittade kappan som ni ser på bilderna längre ner (och som jag använde varje dag sedan dess, älskar den! Plus ett par skor). Sedan tog vi tuben vidare till London Bridge och gick längs Themsen mot Tower Bridge.
 

Den här tunnelbanestationen såg helt öde ut, det växte murgröna överallt och så denna texten. Det här stället gick vi förbi när vi åkt tunnelbanan mot Waterloo för att se London Eye och gå på London Dungeon. Blev lite kär.
 
 
Alldeles bredvid området där London Eye ligger fanns en marknad med gatukök från världens alla hörn. Lite längre bort, förbi en massa fancy restauranger och en konstutställning, under en bro fann vi LIVETS GODASTE hamburgare. Jag överdriver inte, godaste hamburgaren jag någonsin ätit, och det har inget med det faktum att jag var hungrig som en varg. 

Lite längre bort fanns denna kaffe-shoppen, spelade cool musik och hade en ko-maskot som satt i en solstol. Musiken var så hög att jag undrade om det ens gick att höra kundens beställning...
 
När vi hade ätit drog vi till en biljettlucka för att köpa biljetter till både London Eye och London Dungeon. Fick vänta någon timme, tog en jätteäcklig kaffe på ett ställe i närheten och kände solen bränna på benen. Hur det var på London Dungeon berättar jag i nästa inlägg :)
 

Tillbaka till Sverige, tillbaka till vardagen

 
Nu har vi landat i Sverige igen och är åter i lilla Varberg.
Några bilder hann jag inte med att redigera, eftersom vi gick upp så tidigt var jag lika med ett lik på planet och vaknade med ett ryck av att vi plötsligt landade. Ska förmodligen sova nu ett par timmar och efteråt ska jag försöka sitta med ett par bilder från i förrgår så ni får se hur vi hade det i Waterloo (London Eye & London Dungeon) :)

Obligatoriska sevärdheter

 
 
 Hej på er!
Droppar in som hastigast mellan tuggorna på frukosten för att tala om att jag tyvärr inte hinner ladda upp alla bilderna från gårdagen, men de kommer! Gårdagen bjöd på en hel del "obligatoriska" sevärdheter som Tower Bridge, London Dungeon, The London Eye och avslutningsvis en middag på restaurangen utanför Mr. B's systers lägenhet, där vi bor. 
 
Imorgon åker vi hem. Det ska bli skönt men hade gärna stannat två dagar till. Vi måste åka galet tidigt så jag ska ta mig tiden att redigera alla bilderna på planet åt er. 
 
 
Idag har vi lite småsaker vi ska besöka, bland annat en övergiven kyrka någonstans nära London Bridge. Vi får se om vi hittar den, det ska tydligen vara ganska svårt...