Ny inredning.

Hej igen!

Glömde ju visa er vad jag hittat på IKEA idag. Det blir ett par småsaker till, men "the main thing" var ju ett soffbord och ett skrivbord.


Soffbordet är jag lite tveksam till, är inte säker på att den skulle passa in här. Jag inreder ju i shabby-chick-stil och detta bordet är nog lite för modernt för mig. Men den hade rätt bredd och det var det som fick avgöra. Hittar jag dock ett annat bord som jag till exempel kan lasera ryker det "moderna" bordet! Skrivbordet dock är klockren.

En annan grej jag blev tokförälskad i är denna spegeln. Den kommer passa perfekt på den plats där min nuvarande spegel hänger. Den spegel jag har nu ser tjock och klumpig ut och har en bred, röd ram runt sig. Blä. Nej den här spegeln jag hittade på IKEA blir perfekt!


Peace
//Elaine

Strandhäng och oväntat besök.

Hej sötnosar!
Har verkligen haft en helt underbar dag med sol och värme, till och med första doppet skedde! Och jag blev uppriktigt förvånad av 2 skäl. 1: Vattnet var varmt! 2: Jag trotsade min fobi för sjögräs och klampade rätt igenom det.. Jag dog inte. Jag har ett par bilder åt er från stranden :)Jag kom upp ur vattnet lagom tid tills dess att solen gick i moln, så i och med det var mitt uppdrag slutfört (med andra ord årets första dopp). Cyklade hem när det började blåsa upp och när jag kom hem ställde jag mig i en varm dusch. Undertiden jag stod där i duschen tänkte jag på hur lyckligt lottad jag är, jag menar jag BOR här! I Varberg och alldekes precis vid havet! Underbart. Mina tankar avbröts dock av en kurrande mage så efter duschen började jag laga mat. Jag kände mig alldeles för trött för att göra något avancerat så det fick bli äggnudlar som jag kryddade och blandade med creme fraiche och så lite oliver. 

Medan jag sitter i soffan invirad i en mysig morgonrock och äter min middag hoppar jag plötsligt till när jag ser något röra sig i ögonvrån. Jag vrider snabbt på huvudet och ser att grannens katt har hittat in till mig! Jag kastade mig på golvet och började genast kela med den (jag älskar djur). Det fick mig att sakna mammas katter lite där hemma och påminnas om att det faktiskt vore mysigt med en liten katt i min lägenhet. Tänk så mysigt att ha någon som möter en när man kommer hem :)

Nu börjar klockan bli ganska mycket och jag ska upp tidigt imorgon. Nu måste jag förbereda mig för sängen och lägga huvudet på kudden så jag är pigg och glad när jag vaknar :) Ha en fortsatt mysig kväll, hörrni!

Peace
//Elaine

If You Can't Hang.

Hej på er!

Ännu en solig och varm dag här i Varberg. Idag är jag ledig, vilket känns sjukt skönt! Och eftersom det är min lediga dag så planerar jag att göra andra saker än att prioritera bloggen. Jag ska till exempel kika på IKEA efter lite nya möbler till min lägenhet, skrivbord och soffbord och lite sånt där. Inte så jättekul kanske vissa tänker, men jag tycker det är skitkul med inredning. Så i och med det tänker inte jag uppdatera så mycket idag. Förlåt, men jag hoppas ni har förståelse :) Jag ska berätta senare vad jag har köpt!

Men vad jag ska bjuda på så länge är veckans låt med en cover. Bandet är Sleeping With Sirens, som är ett band jag börjat peppa riktigt ordentligt de senaste dagarna. Woop woop! Covern är gjord av två riktigt talangfulla killar som har gjort fler covers med Sleeping With Sirens om det är av intresse att lyssna på. Låten är en av mina favoritlåtar numer, så jag tyckte det var passande att visa den för er. Enjoy! :)

Peace
//Elaine