Han älskar mig.

Vilken underbar helg!

Fredag.
I torsdags förra veckan firade babe och jag 5 månader, vilket vi valde att fira nästföljande dag på SuperBowl i Varberg. En fullspäckad kväll med disco-bowling, airhockey, flipperspel och andra arkadspel varvat med den äckligaste shoten jag druckit och den godaste drinken jag druckit. Favorit tills vidare: Isbjörn!

Efter att ha svettats över flera pass med airhockey (envis som jag är försökte jag vinna varje gång, men det slutade alltid med förlust) valde vi att dra oss hemmåt. På håll från bowlinghallen såg vi ett stort gult "M" och det kurrade till i magen, så vi bestämde att käka lite innan vi kröp ner i soffan hemma hos B. Med mycket skratt och flum hade vi minst sagt en grym kväll!

Det mest underbara denna kvällen var att B sa de magiska orden för första gången. Jag älskar dig. Lättnaden och lyckan av att få höra det är obeskrivlig.

Lördag.
Utekväll! Förfest hemma hos B tillsammans med Anton, Sebbe, Lisa och Henrik. Stämningen var på topp! Kvällen fortsatte på krogen och jävlar vad jag dansade röven av mig. Converse instead of heels for life <3 Vi träffade också Jeffe och hennes härliga kompis Linnea på Pärlan. Vi hade roligt ända fram till småtimmarna och avrundade det hela med en kebabrulle på Campino. 

Söndag.
Chill i gräset, solen värmde och fåglarna kvittrade. Vi låg där i Bs trädgård och bara myste och pratade, tills skuggan snuddade vid oss. Då gick vi in, tog en lång och varm dusch innan vi kröp ner i soffan bland filtar och kuddar och såg på ett avsnitt av Big Brother.

Kort sagt svävade jag på moln efter denna helgen. Helt underbart!

Pop that, lock that.

Varje onsdag i veckan går jag och tränar dans numera. Rättare sagt en dansform som heter streetdance latino. Vi har fått lära oss 2 st 8:or (som det kallas) hitills och i övermorgon är det dags för nästa. Om 8 veckor är det dags för dansuppvisning, snacka om att det känns smått nervigt. Jag har aldrig dansat någon liknande dans förr så allt är ganska nytt, men shit vad kul det är! Planerar att ta detta med dans ett steg längre i höst... Vad jag har i görningen får ni helt enkelt se i framtiden.

Självklart har jag fått inspirationer från olika dansare med olika stilar. Det bästa med dans är att alla är unika i sin dans även om stegen samt rörelserna är likadana. Här kommer ett par videos på en av de bästa koreografier och dansörer jag sett:

Jasmine Meakin: Do It Like A Dude


SYTYCD - Alex och Twitch: Hip HopSYTYCD - Lauren och Twitch: Hip HopSYTYCD - Alex och Twitch "twilex": Hip Hop
Den här killen, Alex, är ballettdansör och är sjukt dukig. Att se honom göra en hip hop rutin så här jävla bra trots att han är långt från sin komfort ger mig rysningar!


Japanesisk TRON-inspirerande dans