Trailern för Jurassic Park 4

 
 
Äntligen har trailern kommit ut för Jurassic World (Jurassic Park 4)! Jag sitter och hoppar upp och ner som ett litet barn medan rysningarna går om varandra. Ingen älskar Jurassic Park lika mycket som mig. När jag var liten kunde jag se samma film om och om igen, flera gånger i streck. Jag samlade på klistermärken, plastfigurer och posters, min favoritdinosaurie var Velociraptor, och jag skulle bli paleontolog när jag blev stor.
 
Jag blev aldrig palenteolog, men inte har passionen för dinosarier minskat för det. När den nya filmen kommer ut på bio är det jag som sitter på första parkett!
 

Nytt Instagramkonto

Vilka fantastiska kommentarer jag fick på mitt senaste inlägg! Varenda en fick mig att le brett från öra till öra och ropade rätt ut många gånger "nämen åh" "nej lägg av" och "men vad fina dom är". Tack, verkligen TACK för alla kommentarer. Jag har sett alla och ska svara så fort jag kan :)
 
Nu till en liten annan sak. Eftersom jag brinner så hårt för fotografi tyckte jag det passade sig att starta ett ytterligare instagramkono, helt fokuserat på min fotografi. Jag kommer att posta aldrig postade bilder där, så se till att följa mig om ni tycker om det jag gör. Ni kommer till min instagram genom att klicka på bilden nedan :)