Påskrivet kontrakt idag!

 
Skrev på kontraktet till nya lägenheten idag
Jag känner att jag bara var tvungen att kika in här och delge er den goda nyheten :) Det känns så bra. Så magiskt på något sätt. För bra för att vara sant. Gud vad jag längtar tills inflyttningsdagen!! :D Massa glädje kring mig nu. Imorgon ska jag träffa mina vänner från utbildningen jag hoppade av från, som jag inte sett sedan tidigt i höstas förra året. Ska bli så underbart att få återse dom. Har saknat dom riktigt ordentligt! Goa vänner... <3

Inspiration: fotografen Julia Trotti.

Jag är bara tvungen att re-blogga den fantastiska fotografen Julia Trotti.
Så sjukt underbart ljus, komposition och riktigt bra val av plats. Det här inspirerar mig ordentligt inför fotograferingen i sommar med Maibritt Kokholms couture klänningar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CREDITS Photos Swoon Weddings // Bridal gowns Candice Lee // Makeup Makeup By Megan //Models Rebecca Moore and Bridgette Abood //Flowers Chanele Rose Flowers & Styling //Headpieces (Cream Headband and Gold Headpiece) Bride La Boheme //FootwearForever Soles
 
 
 
 

Jag håller alla tummar och tår!

Jag har illusionerat kollaget på lägenheten.. Vill inte att ni ska kunna se allt riktigt än ;)

Sååå... Hemkommen efter visningen på nya lägenheten.
Vad kan vi säga annat än "eeeh, ja tack?". Lägenheten är underbar, verkligen helt igenom underbar! Så central och så fruktansvärt mysig. Där kommer jag att trivas. Kan knappt vänta tills våra saker står i den lägenheten. En sak i sänder, men det blir fullt upp i helgen. Imorgon ska jag sköta pappersjobb, skriva ut blanketter osv, däremellan ska jag hinna jobba och Mr.B och jag ska hem till ett par goda vänner på middag. På lördag har vi visning på våran lägenhet, därefter jobb igen. På söndag jobb ännu en gång och sedan planering av möbler som ska säljas. 
 
En annan vän till Mr. B och mig har nyligen flyttat och kommer med massa hjälpsamma tips. Tack Jeffe! Jag ser fram emot det här så sjukt mycket, inget får gå fel nu. Det bara får inte det!