Gårdagen.

 
 
 
Jag fick en smärre chock när jag öppnade uppgiften för hemtentamen igår. Min första hemtentamen på hela min utbildning. Jag hade gått runt och var nervös i flera dagar, men där satt jag kl. 08.00 med uppgiften framför ögonen. 8 A4 skulle vara klara till kl. 10.00 nästföljande morgon. Tillsammans med Lisa och Sofia drogs en suck. Det var bara att bita i det sura äpplet och börja skriva.
 
Kl. 19.00 - Inte mindre än 11 timmar senare lämnade jag in min uppsats, komplett med 8A4 sidor. Men jag kan inte annat än påstå att jag hade en riktigt rolig dag tillsammans med mina pluggkamrater. Sofia var den första att lämna oss och efter en liten stund var det min tur. Cykelturen hem var en befrielse utan dess like. 
 
Jag kunde inte låta bli att tänka att staden såg smått trolsk ut i den tjocka dimman. När jag kom på raksträckan och såg en bil passera en annan bil, som var parkerad åt sidan, tvärnitade jag. Min blick föll på kameran som jag av en händelse slängt ner i väskan i förbifarten tidigare. Jag tog upp den och inväntade nästa förbipasserande bil. Ljuset spred sig runt den parkerade bilen och tanken på ett UFO flög igenom huvudet på mig. Jag knäppte en bild. Ovan ser ni resultatet. 
 

Wiiiwooo.

 
Jag hade en sån jäkla kul kväll igår med tjejerna från klassen. Spelade Guitar Hero för första gången som jag dock sög på.. Men jag ägde på sång! Wiiwoo :)

Vi var i Sörse hos Ann-Lou och hennes pojkvän, som för övrigt visade sig vara asskön. Han höll sig till rummet intill först, men det slutade med att han kom in till oss och groggade. 
 
Jag har inte så många bilder annat än på instagram och några korta videosnuttar på mobilen. Så ni får nöja er med det. Jag har ett socialt liiiiiiv :PPPppPPppPPPP

Utan ord.

 
Det kan inte bli perfektare än så här