MBT @ Mayday Moshpit.

Marissa Burns Trey bjöd på en helt jävla grym spelning på Lava för två veckor sen. Jag var där med min kamera och fick till ett par helt okej bilder. Enjoy!Kisses
//Elaine

RixFM Festival. Kungsträdgården.

I fredags förra veckan stack Angelica och jag till Kungsträdgården i stan där RixFM höll till och ett antal artister skulle uppträda. Kameran åkte med och jag tänkte bjuda på mina favoritbilder - alla tagna av mig förståss.Ramsells var där som vanligt och värmde upp publiken med allsång.Rabih och Eddie (REbound) från Idol uppträdde.Tjejerna från melodifestivalen Timoteij var där.

Broken Door rockade sönder stället.

Love Generation var tuffa med sina dansmoves.Andreas Johnson kom till Stockholm och uppträdde bara ett dygn efter att hans andra barn fötts.Joshua Radin var lugn och behaglig.Erik Grönwall var awesome och samspelt med publiken.

Kisses
//Elaine

Bienvenue dos de l'appareil merveilleux!

My camera is back!!!! Nu jävlar (rent ut sagt) kommer det fotas hej vilt och äntligen kommer den här bloggen göra rätt för sitt namn! Så fort jag kom hem idag efter att ha hämtat ut min älskling på postavhämtningen sprang jag runt på tomten barfota och fotade, fotade, fotade, fotade...

Enda anledningen till att jag avbröt var för att jag tvingades till det, alla mygg hoppade på mig så fort jag stod stilla. Tänkte i alla fall publicera en del av bilderna här och nu. I övermorgon kommer det bilder på diverse artister då det är RixFM festival i Kungsträdgården på kvällen som jag ska gå på imorgon :)

Untill' then!

Kisses
//Elaine