Inredningsrus


Bilder funna på pinterest, förutom en som är min...
 
God kväll kära läsare, eller god morgon för er som precis stigit upp.. vad vet jag! ;)
Jag får börja med att be om ursäkt för uteblivna inlägg idag, jag har haft fullt upp helt enkelt. Hela dagen har jag ränt fram och tillbaka på stan, från ett ställe till ett annat, för att sedan springa hem emellan varven. Dessutom har jag jobbat kväll (från 16.00-21.00) och kom i princip precis hem. 

Vad jag ränt på stan och gjort ska ni få veta. Jag måste bara ta lite bilder först, men det gör jag imorgon när dagsljuset är som bäst! Tills dess bjuder jag på lite inspirationsbilder.. Har världens inredningsrus just nu!
 

Nytt från IKEA

 
Ny lampa i vardagrummet!
Vi har en likadan men på mindre fot i sovrummet, så nu blir hemmet liiite mer enhetligt i alla fall. Vi behövde verkligen något bättre ljus i vardagsrummet, men det är svårt att ordna en taklampa då vi har snetak med fönster (som ni ser på bilden). Detta blev lösningen, himla nöjda!

Hörnet bredvid den antika byrån ordnade jag precis till. Både bordet och den vackra buren stod på en helt annan plats. Nu har vi plötsligt mer rum, plus att hörnet inte ser så ledsamt ut längre. På tal om den antika byrån.. Jag har haft den i flera år och tänkt måla den antikvit, men måste få den värderad! Tänk vad hemskt om jag börjar måla den så är den värd massa.. :O Gungstolen ska också målas vit, men det är av ren lathet som jag inte tagit tag i saken haha. Så kan det vara!

Btw.. Tänk när jag tänder ett ljus där inne i buren när mörkret fallit... Hur mysigt kommer det inte bli?! :D