Valborg.

Hey peeps!Har haft en riktigt härlig fredag. Det var sjukt varmt, rena sommarvärmen. Hade shorts, linne och en tunn cardigan hela dagen. Pluggade för det mesta men tog en liten paus på eftermiddagen och cyklade ner till torget och strosade runt en stund. En mysig stund för sig själv är något man bör unna sig oftare. Dock unnade jag mig kanske lite för mycket... Jag hittade en ytterligare skinnjacka som jag köpte. Så nu hänger 2 skinnjackor på mina krokar i hallen. Den gamla började bli lite sliten så jag får se den nya som en investering haha.

På kvällen kom bennie hit, vi hade det asgött med öl och chips! Och idag (lördag) har jag sett en film och pluggat.. Mer än så har inte hänt. Nu är jag strax påväg till Gustav. Det är ju ändå VALBORG!!! Och med Valborg innebär det feeeeest.

Ha en trevlig Valborg! Ses i dimman!

Peace
//Elaine

One word: S e x

Avgudar Christina Aguilera här! Detta är ett klipp från filmen Burleque. Just det här klippet måste ju vara definitionnen av sexyness.. Helt stört vad bra det är!Tyvärr är klippet inte hela "uppträdandet". Jag måste säga att jag är helt uppslukad av den här filmen, den har verkligen gjort intryck på mig. Jag kan inte sluta tänka på storyn och dess skönhet. Har fått hur mycket inspiration från denna som helst. Känns skitbra!

Peace
//Elaine

Inspiration.

När jag såg filmen Ghost Ship för första gången blev jag helt förälskad i Emily Brownings äppelkinder, plutande läppar, stora ögon och klar vit porslinshy. Hon såg ut som en levande docka! Sedan dess har jag sett de flesta filmer hon medverkat i. Häromdagen såg jag Sucker Punch och än en gång blev jag helt fachinerad hur en människa kan ha så fina drag! Ett par dagar senare fick jag se tidningen NYLON med Emily Browning on the cover och rev genast ner den från hyllan och tokläste tidningen. På omslaget hade Emily en helt ny frisyr som jag bara älskar och vad tror ni händer efter ett par bad hairdays? Jag vill klippa mitt hår i sådan frisyr som hon har, naturligtvis. Men titta bara.. titta.. TITTA!!!Galet snyggt säger jag bara. Galet. Jag har haft kort hår en gång tidigare och ångrade mig som in i helvete efter en månad. Jag gick runt och drog i håret, så mycket längtade jag efter att det skulle växa ut. Men jag är ändå ganska säker på att jag skulle rocka skiten ur den här frisyren. Funderar på att färga i liknande färg också. När man ändå håller på liksom ^^ Jag är dessutom trött på att allas kommentarer om att jag ser ut som Hayley Williams, whom I for ever will look like så länge jag behåller mitt röda hår. Dock är det röda håret något som jag ständigt återkommer till... Åh i-landsproblem, i-landsproblem!

Will i do a copy-cut?

Peace
//Elaine