Första lönen, bästa säljjobbet och skämt

Jag satt och snackade med Angie på msn när hon skickar detta. Det är ur Sammys blogg: http://snyggsammy.blogg.se/ Tyckte detta var så klockrent så jag var tvungen att lägga upp det!
 
Jag älskar att skämta lite med telefonförsäljare. Jag tycker, precis som alla andra, att de är lika jobbiga som klamydia (inte för att jag haft det men ändå). Jag vet att man kan ta bort sitt namn från deras listor. Men som sagt jag gillar att skämta med dem. Anchelique, säger: Här är fem saker man kan säga för att skoja till det lite och göra vardagen liiiite roligare:

1. Spela som om du tror att det är din polare på andra sidan linjen: "Hörru Olle! Jag vet att det är du. Lägg av och barnsla dig för fa-an"

2. Du säger att du itne är intresserad och motiverar det med: "För jag ska ta livet av mig imorgon".

3. Så fort säljaren säger något så avbryter man med att säga ”Du behöver inte skrika. Varför är du arg för? Jag har ont i örat. Lugn. Schhh” Och så håller man på.

4. När säljaren säger att det han/hon säljer är billigt . Svarar man ”Jag är rik. Jag vill betala dyrt. Jag är ekonomiskt oberoende”.

5. När säljaren börjar samtalet med ”Hej jag heter Erik….” så avbryter man och jublar ”Nämen tjena Erik. Fan på tiden att du ringde. Har saknat dig som fan. Du är fortfarande skyldig mig pengar från hororna i lördags.”

____________________________________

För övrigt så fick jag min första "lön" idag. Mamma fixade en kund till mig så jag kunde tjäna lite egna pengar ^^ När jobbet var klart drog jag till Angie och klippte hennes hår :) Bara en toppning så det var inte speciellt svårt. Just nu sitter jag i mitt rum med tända ljus och plinkar på gitarren, jag kan introt till Sweet Child O' Mine med Guns N' Roses utantill nu. Var stolt över mig! :D

//Plektrumet

Kissemissar och underbara vinster


Erika & Melwin med Elisse =)

Utställning i helgen med våra favoritkissar! Allt gick bra för den som undrar, hade en lite tråkig domare bara.. Lämnade kommentarer som "Jaa, svansen passar ju bra till kattens kropp i alla fall.." Weirdo människa får man leta efter :S Men kattvärlden är full av dom, trust me haha.

Tänkte berätta lite om mina plågsamma tider under dessa utställningshelger. På fredag är det packning och massa massa förberedelser, går o lägger sig gör man ca 21.00. För att sedan gå upp 05.00 på en lördagsmorgon.. Rätt drygt jag vet. Är det värt det? JA! man kanske inte känner så för stunden, men väl på plats (det vill säga 07.00) så kan jag säga att då är man bara förväntansfull. Och mysa med en kisse hela dagen är ju inte helt fel det heller :P Utställningarna brukar väl ta slut runt 17.00-18.00. Det är lite olika beroende på hur många katter det vart hela dagen.

Sen är det ju dags igen på söndagen. Men som tur är att vi som ställt ut på lördagen kan komma lite senare, ca 08.30. Det är rätt skönt. De där små extra timmarna gör verkligen sitt ^^

Så det har varit min helg. Jag är ganska beat up! Imorgon är det plugg från 13.00-15.00. Klockan 15.20 går bussen hem, väl hemma slänger jag mig i lite mat o drar sen till Åkersberga. Varför då då..?
Minns ni att jag pratade om ekonomiskt oberoende? Det är så att jag fått reda på en spännande affärsplan och ska nu på ett seminarium klockan 19.00 imorgon. Ser verkligen fram emot det, hört en massa gott om det här seminariet så förväntningarna är ganska höga =)

Har´e göttmos!
//Jobbsökande £

Ekonomiskt oberoende, svinsammhälle och eget ansvar



Söndag kväll. Städat rummet, tvättat och dammsugit - jag känner mig riktigt nyttig! Jag är värd en avkoppling med en bra film, som dock visade sig inte vara så bra. The Nines. Linus ringer o frågar om vi kan hitta på något, men eftersom min kära mor inte vill att jag ska ha något liv snålar hon på bussremsan. Hon tycker att jag bara ska ha den till att åka fram o tillbaka till skolan med. Jag bör notera att detta är endast två dagar i veckan jag kommer ut från mitt fängelse. Köp ett terminskort! - Har inte råd. Då jag inte heller lyckats hitta något jobb. Svinsammhälle i Sverige som bara vill ha erfarenhet när man söker jobb.
VA FAN SKA MAN FÅ SIN ERFARENHET IFRÅN OM MAN INTE FÅR JOBB NÅGONSTANS?!

-"Jag har jobbat som grillbiträde en sommar.."
-"Okay, då tar du alltså vad som helst."

Förstår ni nu hur jag har det just nu? Andra tycker jag är bortskämd, jag tycker jag befinner mig på ett mentalsjukhus ibland. Missförstå mig inte, jag är väldigt tacksam såklart för allt jag får. Där är ett av mammas många ord när hon tjavsar med mig; otacksam/tacksam.

Fast jag är 18, snart 19, går jag ändå o frågar mamma om jag FÅR åka till mina kompisar. Hon ska vara jävligt glad att jag ens stannar hemma.

"Ska inte du flytta hemifrån snart?"

Det min kära mor dock inte vet är att hon kommer sakna mig enormt när jag väl är borta och kommer ångra dessa ord djupt. Kanske är det sanning i dessa ord ändå: Man vet aldrig vad man har tills det är borta.

Men jag ler ändå. Därför att imorgon ska jag till Åkersberga på ett informationsmöte om att lyckas bli ekomiskt oberoende. Sen ska jag träffa Linus o vi ska lira gitarr flitigt i höstens klara färger.

PUSS
//Lips like morphine