Throwback Thursday.

 
Året var 2008. Det bästa året i mitt liv. Jag tog studenten och besökte min allra första festival, Hultsfredfestivalen. Jag var emo och fullständigt förälskad i Gerard Way från My Chemical Romance. Jag utvecklade en självkänsla jag aldrig haft och hittade min allra största förebild: Hayley Williams. Det var året då jag också fick träffa Hayley på Hultsfredfestivalen och överlämna en lapp med nerkladdade ord om hur mycket hon betytt för mig just då. Jag var fullständigt besatt av musik och sprang på spelningar flera gånger i månaden. Jag färgade håret rött för första gången i mitt liv. Jag hamnade i scenecore träsket och kom på namnet Capricore - en mix av mitt stjärntecken och fascinationen av scenecore.
 
 
Är jag mig lik?
 
 
 

Morgontrött intervju.

 
God morgon
Det var längesen jag kände mig riktigt trött när jag vaknade. Ni vet då man bara vill dra täcket över huvudet och somna om. Den energin jag fick från jobbet igår var som bortblåst. Idag ska jag ju på intervju, så jag har inget val än att kliva upp. Får nog dricka en stoooooor kopp kaffe så att jag på bästa sätt glömmer bort den där tröttheten innan jag kliver in på företaget som ska intervjua mig. Jag tar förresten bussen in till stan haha, orkar inte gå ner dit.. naha, no way.
 
Kanske tar med mig kameran, dunno. Men i så fall bjuder jag på lite bilder senare. Må så gott så länge och önska mig lycka till!