Pier Pressure.Imorgon bär det av till goa Götlaborg och Pier Pressure!! Bussresan startar 05.30 från Cityterminalen och sedan kommer vi sitta på en buss i ca 7 timmar innan vi är framme. Men party't börjar fan på en gång. Sjukt bra band som öppnar! :D Jag kommer vara redigt full och galet redo för röj!!

Hoppas vi ses där!!

Kisses
//Elaine

Varberg.

Äntligen! Nu är det spikat. Hannah och jag åker till Varberg den 28:e Juni, alltså om lite mer än en vecka. Shit vad grymt kul vi kommer ha. Ser fram emot allting så sjukt mycket!! Shopping, utgång, umgänge.. Gah! :DTaggad som fasen är jag och jag är säker på att vi kommer få ett minne för livet!

Kisses
//Elaine

People.

Eeey people!

Ledsen att jag inte skrivit på väääldigt länge, men jag har haft fullt upp! Då menar jag verkligen fullt upp. Jag har nämligen fått jobb :D Yääy! Diverse planer för sommaren har kommit upp också, tidigast Pier Pressure festivalen i GBG på söndag. Sedan kanske det blir Getaway Rock Festival i sommar, men vi får se, inget är bestämt ännu. En liten tripp till Varberg är också på G med söta Hannah <3 Utöver det blir det massa jobb, varenda dag i sommar. Vilket är awesome för nu kan jag äntligen satsa på mitt körkort och musiken. Wohoo!!

OCH besked om jag kommit in på Jensen Folkhögskola (utbildning orginalare) får jag reda på denna vecka. Ska jag få reda på iaf enligt dem. Hoppas de håller sin deadline! :)

Nu är jag hur som helst ledig framöver, vilket känns hur skönt som helst! Chill och party med polarna, musik och allmänt flum står på schemat. Grymt, sa grisen!

Hoppas allt är bra med er där ute i sommarvärmen :)

Kisses
//Elaine