Short hair, don't care?

 
Ja just det, jag tog ju ur min hårförlängning!
För lite mer än en vecka sen nu. Det var liksom dags. Den höll ändå 5 månader, vilket var långt över det rekomenderade. Bokade tid direkt hos frisören och satt hos Misan & Dixie redan två dagar senare med färg i håret. Eva-Lotta som jag går hos, klippte även till håret så det såg jämnare ut. Kan för övrigt varmt rekomendera salongen för er som bor i Varberg eller är på besök och är sugen på en förändring. På bilden är håret lite skitigt, därför ser det nästan "flikigt" ut. Jag ska försöka ta en bild när det är lite mer fixat. För att göra det rättvisa liksom ;) 
 
Blev faktiskt väldigt nöjd och förvånad över hur bra kvalitet mitt egna hår hade efter urtagningen (som jag för övrigt gjorde själv, inget svårt alls). Men det behövde ändå fixas till, med både färg och lite topp-klippning för att få det fräschare. Känns skitbra! Dock är jag frustrerad över hur lite man kan göra med håret när det är så kort, men jag kommer säkert på nått kul att göra med det så småningom.

Smycken från Foxboheme

 
Häromdagen fick jag dessa smycken hemskickade från foxboheme.com som gör sina smycken för hand. Vad som fanns i ett vackert ettui klädd med sammet var en klar bergkristall och en rökkvarts kombinerat med två halsband till i olika längder, vilket gör att man kan välja att kombinera dem eller bära ett i taget. De är så fantastiskt vackra, kan inte se mig mätt på dem och kommer bära dessa varje dag framöver! SÅ FINA! 
 
Kika in hos underbart duktiga och snälla Sandra som ligger bakom foxboheme.com för att kära ner dig i ett smycke, det är inte speciellt svårt ;) Snart släpper hon dessutom en klädkollektion som i alla fall jag med säkerhet kommer hänga på låset för att hinna haffa mig en.
 

Följ med backstage!

I förrgår var Ellen här och vi hade en liten fotosession i min säng. Det är ju så fint ljus där ifrån det stora takfönstret. Testade lite nya grejer. Möblerade om och studsade i sängen mellan varven. Har alltid velat filma under en fotografering, liksom "backstage" och tog tag i saken. Klippte ihop en liten video som ni kan se nedan. Mycket nöje! :)
 
Skitjobbig fokus, men jag försökte verkligen klippa bort det värsta..
Det är mycket fokus på Ellen i början eftersom hon är närmast kameran som filmar :)
 
 
Bilderna som vi tog sitter Ellen och redigerar just nu, en bild är klar men jag vill inte publicera
något förrän alla är klara så ni får helt enkelt hållas :)