En fantastisk torsdag

 
God morgon, eller god eftermiddag kanske jag bör säga.
Som vanligt pendlar den här bloggen i intensitet av innehåll, men det får vara så. Jag kan inte pressa mig själv till att hela tiden fylla bloggen med innehåll bara för sakens skull, då blir till slut innehållet inte särskillt innehållsrikt utan mest bara en massa pladder.
 
Med det sagt.. Det har varit mycket i mitt liv på senaste. Jag har varit på praktik i fyra veckor på sjukhuset här i Varberg, det slutade med att chefen frågade när min utbildning var klar och att jag skulle höra av mig när jag fick mitt certifikat. Det bådar ju gott om inte annat.. Hell, jag svävade på moln efter det samtalet :) In other news har jag rest hem till Stockholm en del och kommer att resa dit igen, närmare bestämt på söndag för ett hemligt uppdrag. På lördag, i övermorgon är det dags för halloween-fest, ja en hel vecka för tidigt jag vet, men vi firar en vän som fyller år samtidigt som dessutom älskar halloween så varför inte liksom. 

Därför bjöd gårdagen på äventyr i Göteborg där jag och Mr.B handlade lite halloween-smink + lite andra grejer. Dessutom har jag införskaffat mig en heeeelmysig stickad tröja som jag i princip kommer bo i hela höst/vinter känner jag. Ska försöka knäppa lite bilder åt er så ni får känna lite avundsjuka ;) ... Eller köpa samma tröja, för helt seriöst, liiiivets skönaste tröja! 

Vi hörs snart igen :)
 
Sanna

Åh, vad härligt att få de lovorden efter praktik! :)