Design Design

Hej alla trogna läsare!

Min blogg är helt fucked up! Som rubriken säger: Design. Jag kom på en bra idé (tyckte jag då) att kopiera en kod och klistra in i kodmallen så var en snygg och härlig design klar. Men jag tror inte jag hade tänkt igenom det där så mycket för allt blev helt fel. Och jag var tvungen att återställa bloggen igen.. Så som sagt, bloggen ser för jävlig ut för tillfället men det får ni dras med helt enkelt. I'm working on it!


För övrigt vet jag att jag vissa tycker att jag borde skriva här lite oftare, men jag har helt enkelt inte tid och ett inlägg får komma när jag känner för att skriva och vill vara lite "kreativ".

Något som kanske inte alla läsare vet om är att jag har ett skaffat mig ett jobb, äntligen! Min morsa ska starta en hårsalong (från scratch) och detta hakar jag på. Förhoppningsvis är allt igång redan nästa vecka :-) Det ser jag fram emot!


Så ja, jag känner mig ganska upptagen just nu. Och som jag skrivit i ett tidigare inlägg så har jag massa bollar i luften och bloggen är inte nått jag prioriterar just nu. En kul grej jag dock kan tala om är, om någon minns att jag talade om att skapa en proffesionell hemsida med alla mina fotografier och där folk kan beställa dom, är på G! Hemsidan blir i flash så det är lite jobb att göra. Just nu håller jag på med innehållet i sidan, alla länkar och sidor är klara. Nu är det bara text, bild och priser på olika storlekar som skall sättas in. Nästa steg är att hitta ett webbhotell där jag kan lägga ut min sida :-D Jag är eld och lågor på det här och sprid ordet att en hemsida är på G där man kan beställa. Jag hoppas att det går bra, om jag inte får några kunder så är ju det fine det med för det är bara kul att ha en sida där man kan presentera sina bilder.. Vill jag sattsa på fotografyrket så är väl en hemsida ett ganska bra steg i god riktning huh ^^

För att helt plötsligt bara byta samtalsämne måste jag ju nämna att första snön föll igår! Och vinterkylan tycker jag börjar bita en riktigt i kinderna när man går ut. Brr, snart är det vinter fokes...! Men Hold on.

Pussen på er
// Snöstormen