Lördag: sista dagen i London

Sista dagen i London. 
Vi strosade runt på stan till en början, tog en sjukt god kaffe och såg en gatumusikant spela gitarr som en gud. Note to self: Ta inte kaffe på Starbuck nästa gång du åker till London, gå till Café Nero!! 

Livets godaste lemonad: Café Nero Sicilian Lemonade!

Buckingham Palace

Green Park. Här hyrde vi tre stolar efter att ha mött upp Mr.B's syster på jobbet och lunchade tillsammans.
Efter lunchen strosade vi lite till runt på stan i närheten, gick förbi Ritz bland annat, vidare ner mot en gata hittade vi ett jättefint hus. Var tvungen att ta ett par outfit-bilder där.

Gulligaste fiket.
Picadilly Circus

Vi åkte tuben mot London Brige, ännu en gång, för att hitta St. Dunstan-in-the-east. En övergiven kyrka.

Vi hittade den övergivna, men väldigt restaurerade, övergivna kyrkan på andra sidan av Themsen. St. Dunstan-in-the-east. Väldigt fin, men jag blev både besviken och positivt överaskad. Jag trodde den skulle vara helt nergången, i ruiner. Men istället var där en väldigt väl planerad trädgård och restaurerade väggar. Inte så konstigt dock, den har gått igenom både den stora branden som hände i London på 1600-talet och blivit sönderbombad. Faktiskt så byggdes kyrkan redan innan London ens fanns!

Vi slog oss ner på en av bänkarna vid kyrkan och vilade benen en stund innan vi begav oss in till Soho för att äta middag med Mr. B's syster och några vänner på Vinoteca, kan starkt rekomendera den restaurangen om ni besöker Soho i London. 
Efterrätten togs på ett annat ställe i Soho, minns tyvärr inte vad butiken hette. Men det var som ett café, full med deserter och goda teer. Man fick en egen liten kanna, kopp och sin bakelse serverad. Efteråt tog vi en promenad genom Soho, förbi en gaybar där två killar stod i kalsonger på bardisken och dansade (gogo-dancers). Såg sjukt kul ut, både jag och Mr.B's syster ville gå in och ta en drink men tjejer var inte tillåtna haha. 
Efter den kvällen sa vi hejdå till London. Flyget gick 06.45 den morgonen så vi var tvugna att gå upp 02.30! Det blev inte mycket sömn inte. Hem till lilla Varberg kom vi inte förrän runt 13-tiden. Däckade totalt i sängen när vi kom hem haha. 
 
London är något jag definitivt gör igen, och gärna relativt snart! Vi hann inte med en del grejer som jag gärna hade velat göra. Gå på The Brittish Museum, besöka Notting Hill, ta en picknik i Hyde Park samt gå på Madame Tussauds. Så det blir till nästa gång.
 
 
Lena

Coolt har inte hört talas om den kyrkan innan det kanske är något man ska kolla upp :D Såg jättefint ut :D

Svar: Det tycker jag! :) Kan rekommendera att ta med en fika och vila där en stund. Det är ganska rofyllt :)
Elaine

Emma

Ser ut som att du haft en alldeles underbar resa! Kappan är fantastisk, var har du hittat den? :)

Svar: Det hade jag, helt fantastisk! :D Kappan hittade jag på Primark :)
Elaine

Skogsraah ☾

Superfina bilder!

cornyz.blogg.se

Älskälskälskar Café Nero!!!

Ida

SÅ fina bilder! Vill också resa till London nu!

linah

men åh va härligt!!