Camden Town, Soho, Old & New Bond Street

 
 
Hej på er där hemma i Sverige!
Nu har vi varit på stan HELA dagen. Vi började med Camden Town där vi trodde att vi skulle vara spendera flera timmar, men stannade bara i ca 1,5 timme. Vad vi fick med oss var två orginaltavlor målade av två okända artister, men hur underbart vackra som helst! Dessa åker upp i lägenheten när vi kommer hem, så jag får visa er dem vid ett senare tillfälle. Camden var precis som jag hade föreställt mig, fast extremt mycket större och väldigt speciellt. Och mysigt! Vi tog varsin kaffe på Starbucks och sprang runt på hela marknaden. Ångrar lite att jag inte hann köpa en septum piercing, men det kanske kommer fler tillfällen. På en del ställen fick man inte fotografera så det blev tyvärr inte så många bilder, jag försökte smyga mig till ett par men de blev bara suddiga och tråkiga. 
 
 
Efter Camden drog vi in mot Oxford Circus och strosade runt vid Soho och Old och New Bond Street, i Soho åt vi världens godtaste pizza på Pizza Express! Stack in till Victoria Secret och hittade en supermysig pyjamasdress, men de hade inte min storlek där så vi ska försöka hitta en annan butik eftersom tydligen ALLA går till just den på Bond Street så storlekarna tar slut fort. Sist men inte minst sprang vi in på Forever 21 där jag fann en del kläder, men som tyvärr hade skitkass passform. Blev sjukt besviken, men fick med mig en supermysig cardigan med luva samt ett handsmycke :) Efter det stack vi hemåt och åt middag som Mr. B's syster hade lagat, mums. 
 
 
Nu sitter vi här, möra i kroppen och relativt tunga i fötter och ben. Jag dricker en kopp te och längtar tills detta inlägget är klart så jag kan hoppa i myskläder och krypa ner i sängen. Därför säger jag nog hej så länge, återkommer imorgon om dagens planer och ännu fler bilder :D Kram på er!
Malin

Åh vackra underbara London! Härliga bilder :-)

Corny

ååh gu vad jag saknar camden market!!

Erica

Underbara London! :} Jättefina bilder!

alma

så mysigt! vackra, vackra London. Saknar världens finaste stad så mycket!! <3

Lena

Jättefina bilder. Åker till England nästa vecka och fick mycket inspiration. Ska försöka åka till Camden också. Vad mer var det man inte fick fotografera där? Ute på gatan eller vid affärer och så?